Tarieven & vergoedingen

De laatste tariefsverhoging was in 2014. Door toegenomen bedrijfs- en scholingskosten in het afgelopen jaar zijn de tarieven aangepast per 1 januari 2017.

Wij voldoen aan alle eisen waardoor alle consulten vergoed worden (zie ook 'vergoeding' onderaan deze pagina).

Ook in 2018 wordt de klassiek homeopathische behandeling NIET betaald uit uw eigen risico. Dit betekent dat u de eerste € 385,- aan consulten dus NIET zelf hoeft te betalen, maar dat deze gewoon vanaf de eerste declaratie vergoed worden uit uw aanvullende verzekering.

tarief:
Eerste consult deel A (max. 90 minuten) € 69,50
Eerste consult deel B (max. 30 minuten) € 44,50
Vervolgconsult deel A (max. 45 minuten) € 54,50
Vervolgconsult deel B (max. 15 minuten) € 35,50
Telefonisch consult, nieuw recept € 44,50
Telefonisch consult, herhaling € 35,50
Huisbezoek (extra kosten consult) € 25

Service: In verband met de dagvergoedingen bied ik consulten in 2 delen aan. Hierdoor blijft de homeopathische zorg betaalbaar voor iedereen. Deel A en deel B horen bij elkaar en kunnen niet los van elkaar gekozen worden. De prijzen van deel A en B zijn all-inclusive dus inclusief telefonische nazorg, homeopathische middelen en portokosten. Indien u binnen 12 maanden na een consult een herhalingsrecept nodig heeft, en u heeft bij uw laatste bezoek geen homeopathisch middel meegekregen, dan wordt dit gratis opgestuurd. Indien u na 12 maanden weer een herhalingsrecept wilt, betaalt u voor een telefonisch consult.

Eventuele voorgeschreven orthomoleculaire voedingssupplementen worden apart in rekening gebracht.

Indien u slecht ter been of bedlegerig bent, dan kan ik bij u op huisbezoek komen. Dit geldt ook als u in een verzorgingstehuis zit. Hier zijn € 25 extra reiskosten aan verbonden.

Ook is het mogelijk om via Skype een vervolgconsult te houden; hiervoor worden geen extra kosten gerekend.

Betaling:

Samenwerking met Infomedics 

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Uw gegevens zijn veilig

Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.

Betalingsregeling

Na elk consult ontvangt u binnen 2-4 weken een nota van Infomedics. U heeft dan 30 dagen de tijd om te betalen, en de nota kunt u direct opsturen naar uw zorgverzekering voor vergoeding. U kunt dit heel eenvoudig klaar zetten met internetbankieren; zo betaalt u altijd op tijd. Tegen de tijd dat u de nota aan Infomedics moet voldoen heeft u het geld van uw zorgverzekeraar al op uw rekening terug ontvangen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 0900 – 404 94 04 (€ 0,35 per gesprek). Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

Vergoeding: Er is nieuwe wet- en regelgeving van kracht in 2018. Alle onze medewerkers voldoen aan de nieuwe eisen en alle behandelingen worden door alle ziektekostenverzekeringen geheel of gedeeltelijk vergoed. Voorwaarde is wel dat u aanvullend verzekerd bent.

Klik hier voor een overzicht van vergoedingen van zorgverzekeraars in 2018

Graag minimaal 48 uur van te voren een afspraak wijzigen of afzeggen, dan kan een ander misschien in uw plaats geholpen worden. Voor het niet nakomen, wijzigen of afzeggen van afspraken binnen 24 uur, worden de kosten van het gemiste consult in rekening gebracht.