Cursus ‘Zelf doen’ 2018

Begin 2018 ga ik een online cursus starten met een interactief karakter. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat het lastig is voor mensen om bij alle data aanwezig te zijn. Hierdoor misten mensen informatie wat ze weer onzeker maakte over het toepassen van de middelen en de opgedane kennis. Omdat mijn missie is om zoveel mogelijk mensen eenvoudig toepasbare homeopathie te leren, ga ik dit online aanbieden in de vorm van webinars, maar ook met live bijeenkomsten, en persoonlijke vraag- en antwoord sessies. Houd daarom deze site in de gaten, want binnenkort komt hier de link naar de nieuwe website te staan. Indien u zich alvast wilt opgeven of u op de hoogte gehouden wilt worden, laat dan hier uw gegevens achter.

Basiscursus “Zelf doen met homeopathie”.

Met homeopathische middelen kunt u acute klachten en ongevallen veelal goed zelf behandelen. Wilt u ook kennis maken met de basisprincipes van de klassieke homeopathie, en leren deze zelf toe te passen? In deze praktische cursus over “zelf doen met klassieke homeopathie” kan dat.

Tijdens deze cursus worden m.b.v. een PowerPoint, aangevuld door filmpjes met praktijkvoorbeelden van de homeopaat, de volgende onderwerpen behandeld:

  • Ongevallen, verwondingen en wondverzorging
  • Koorts en verkoudheid
  • Klachten bij baby’s en kinderen
  • Reisziekte en reisziekten
  • Buikklachten
  • Hoofdpijn, Oorpijn
  • Gebruik van oorkaarsen
  • Zelf maken van hypericum-calendula zalf; een super wondzalf.
  • Operaties en tandheelkundige klachten

Etc.

Waar?: Online, 1-op-1, en in live groepsvorm.

Door wie?:mw. Vanja Wierenga, erkend klassiek homeopaat (r-hom®.) en docent met alweer 15 jaar homeopathie-ervaring en een eigen praktijk in het Gezondheidscentrum Hoendiep. Vanja is lid van de beroepsvereniging NVKH. Zie ook www.nvkh.nl

Voor wie?: Iedereen die meer wil weten over klassieke homeopathie en die zelf (acute) klachten wil leren behandelen met homeopathische middelen. Vooral geschikt voor ouders met (kleine ) kinderen, maar ook voor opa’s en oma’s!

Wanneer?:  De hele cursus bestaat uit meerdere (online) modules. Deze kunt u bekijken wanneer u maar wilt!

 

Klik hier  om de EHBO kit met 36 middelen te bekijken en te lezen welke middelen er in zitten.

 

Vanja, ik wil je bedanken voor je inzet, enthousiasme en rustige begeleiding als docent van de vervolgcursus “Zelf doen met homeopathie” . De cursus was heel goed te volgen en je ging altijd in op persoonlijke vragen. Ik heb veel geleerd en kan weer verder met mijn homeopathische EHBO-kit. Ik houd mij aanbevolen voor een volgende ‘bijspijker-vervolgcursus’.  G. Kunst, Groningen.

 

Vervolgcursus “Zelf doen met homeopathie”.

In meerdere sessies leert u meer over het toepassen van de uit de eerste cursus opgedane kennis in de praktijk. Aan bod komen onder andere dosering en herhaling van het homeopathische middel, behandeling van (zelf ingebrachte) casuïstiek, intervisie en vervolg voorschrift.

Door wie?: mw. Vanja Wierenga, erkend klassiek homeopaat (r-hom. ®) en docent met al weer 15 jaar homeopathie-ervaring en een eigen praktijk in het Gezondheidscentrum Hoendiep. Vanja is lid van de beroepsvereniging NVKH. Zie ook www.nvkh.nl

Voor wie?: Iedereen die de cursus “Zelf doen met homeopathie” bij mij gevolgd heeft. Maar ook voor iedereen die enige ervaring heeft met het toepassen van homeopathische middelen in acute situaties, en daar meer over wil leren.

Wanneer?: als de nieuwe website klaar is.