Patiënt-ervaringen

Ik voel me geholpen. Vanja neemt de tijd en geeft de aandacht. Ik voel me gehoord en gerespecteerd tijdens de behandeling. Ik heb echt mijn vertrouwen aan Vanja kunnen geven.
Ik kwam met hevige duizeligheid en vreselijke tinnitus in de praktijk. Ik had al vele wegen bewandeld voor de tinnitus, maar niets hielp goed de afgelopen 18 jaar. De tinnitus is nu echt heel veel verbeterd. De duizeligheid is nu ook nagenoeg over.

Het vertrouwen in mijzelf is ook toegenomen. Door de behandeling en mijn eigen inzet zijn de depressieve gevoelens nu over. Ik ben heel blij hiermee. Dat ik ben blijven vertrouwen in mijn eigen kwaliteiten. De combinatie van cognitieve therapie en homeopathie heeft mij geholpen om oude patronen écht onder ogen te zien.

Mw. Stijnie v.d. Ploeg-Doff, Ten Boer


Ik kwam voor migraine en schildklierklachten, en een te hoge bloeddruk. Vanja neemt de tijd om alles goed te onderzoeken. Bij de huisarts ben je na 10 minuten weer buiten. Vanja bekijkt ook de reguliere medicatie en de eventuele bijwerkingen daarvan. Daardoor is nu alles beter onder controle en beter in balans.

Ik had niet gedacht dat homeopathie zo goed zou werken. De omvang van mijn schildklier is flink minder geworden. Mijn migraine is bijna verdwenen en de bloeddruk is beter onder controle.

AV, Groningen


Ik vind het heel fijn dat er tijd en aandacht is voor mij als persoon, ik voel me serieus genomen in mijn klachten. Homeopathie werkt voor mij gewoon. Ik had veel bijholteontstekingen en, niet geholpen door de allopathische reguliere geneeskunde, kwam ik bij de homeopathie terecht. Mijn huisarts zei ook: “ik kan jou niet verder helpen; antibiotica helpen niet”. Via iemand op het werk hoorde ik over goede ervaringen met de homeopathie, en zo kwam ik op het idee om zelf ook te gaan.

Sinds 2008 kom ik bij Vanja. Als ik nu uit balans ben dan helpt homeopathie mij. Ik had ook veel last van vermoeidheid, hooikoorts en migraine. Dat gaat allemaal een heel stuk beter.

Piet, Groningen.


Het is een natuurlijke keuze. Vanja is erg kundig in haar kennis en is erg belangstellend, en ook erg betrokken. De homeopathie heeft zowel voor mij als voor mijn familie, en ook voor kennissen gewerkt. Alles met hormonen, weerstand, allergieën etc. is goed behandeld. Ik ken Vanja en de praktijk al meer dan 13 jaar.

Anu M.


Ons kind was helemaal overprikkeld en werd ’s nachts huilend en schreeuwend wakker. Hij was dan helemaal in paniek. We konden weinig met hem ondernemen want hij raakte zo snel overprikkeld. De adviezen van de huisarts en het consultatiebureau hielpen niet. Toen we bij Vanja kwamen was de grootste verbetering dat hij veel minder overprikkeld raakte en veel rustiger werd. Dat was na één keer een homeopathisch middel al. Hij werd ook veel knuffeliger; wij krijgen nu zelfs af en toe een kusje!

Het slapen ging in de maanden er na ook steeds beter. Na 6 maanden slaapt hij prima en zit hij goed in zijn vel.

Op het kinderdagverblijf ging het eerst ook helemaal niet goed; hij raakte ook daar snel overprikkeld en was angstig. Nu is het bijna een ander kind daar, en vindt hij het heel erg leuk. Achteraf gezien wou ik dat ik eerder naar Vanja was gegaan.

Hannah


Dank je wel!! Voor het luisterend oor en je deskundigheid. Na drie jaar geen pijn meer in mijn knieën. Goh… heel fijn!

Babette Lasonder


Homeopathie werkt voor mij in de zin dat ik een proactieve manier heb gevonden om gezond te worden en ook te blijven.

Ik heb in de laatste 2 jaar enorm last van hooikoorts gehad en ook een fase van de ziekte van Pfeiffer; Homeopathie heeft mij enorm geholpen om mijn immuunsysteem te verbeteren en positief mijn lichaamsproblemen aan te spreken. Ik ben enorm blij met de service van deze homeopathische praktijk en ben dankbaar dat ik me als deel hiervan zoveel sterker voel.

E. Winkels


In mijn leven heb ik veel last gehad van eczeem en de daarbij komende jeuk. Mijn oudste zoon had last van steeds terugkerende uitslag in en om zijn neus. De zalfjes van de huisarts hielpen dan even tegen de jeuk en uitslag, maar het kwam steeds weer terug. Ik heb toen Hanneke om hulp gevraagd. Hanneke heeft toen druppels samengesteld op basis van onze klachten en wie wij zijn. Zo werden de homeopathische druppels geboren die eindelijk hielpen bij mij en mijn zoon. Als bij stress het eczeem weer even opduikt dan gebruik ik weer de druppels. Dit heb ik, en tevens mijn zoon, nog niet hoeven doen. Bedankt!

R. A., Haren